naar top
Menu
Logo Print

Sofie Tielens bij objectflor

objectflor benoemt Sofie Tielens tot District Hoofd Vlaanderen
magazine

objectflor Benelux heeft Sofie Tielens benoemd tot District Hoofd voor de Vlaamse regio (West-, en Oost Vlaanderen, Henegouwen en Antwerpen). Tielens heeft een brede ervaring als verkoopsadviseur op het gebied van interieurinrichting, waar zij zich de laatste jaren richtte op wand- en vloerbekleding.
Met objectflor komt Tielens op voor haar onbekend terrein. “Ik heb er veel zin in om de veelzijdige collecties vinylvloeren aan onze klanten en relaties te laten zien. Bij mij is de klant koning en de klant mag veeleisend zijn. Met de hoge kwaliteit vloeren van objectflor weet ik zeker dat we aan alle verwachtingen zullen voldoen.”
Het Duitse objectflor zal in de recente toekomst nog enkele nieuwe producten introduceren. Maarten Emck, Sales Director Benelux: “Wij zijn daarom zeer blij dat Sofie bij objectflor is gestart. Juist door de diversiteit in haar kennis en ervaring brengt ze een frisse blik mee en is ze een goede aanvulling op het team. Met haar komst is het verkoopteam voor zowel de Vlaamse als de Waalse markt in België weer op kracht, en ligt er een goede basis voor verdere uitbreidingen.”
objectflor wil architecten, interieurontwerpers en projectadviseurs advies verstrekken over zowel functionele als esthetische vraagstukken.

OBJECTFLOR ART-DESIGN BELAGS

OBJECTFLOR ART-DESIGN BELAGS

+492236966330
+492236966339