naar top
Menu
Logo Print

DALAPRO PREMIUM: DE REFERENTIE VOOR WITTE, ALLROUND PLAMUUR

UITMUNTENDE TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN IN EEN KLEURRIJK DESIGN

De nieuwe generatie Dalapro Premium plamuren vallen in elk geval op door hun kleurrijke design. Toch zit de grootste verandering binnen in de emmer. Elk van de Premium plamuren heeft namelijk een nieuw, verbeterd recept met uitmuntende technische eigenschappen en voorbeeldige verwerkingskarakteristieken. Dalapro Premium lijkt goed op weg om de nieuwe referentie te worden bij de witte kant-en-klare plamuren.

Deze kant-en-klare handplamuur zorgt voor 
een magnetisch, schilderklaar oppervlakHOGE VULKRACHT

De vroegere Premiumplamuren waren vooral hoogwaardige afwerkplamuren. De nieuwe Premium generatie is multifunctioneler; de plamuren zijn niet alleen ideaal om te finishen maar nu dus ook om te vullen en om in iets dikkere lagen te plamuren. 
Alle nieuwe Premium plamuren vullen véél beter dan de vorige generatie. De Premium handplamuur bijvoorbeeld vult moeiteloos tot 5 mm dik zonder barsten! 
De nieuwe Lightning Premium spuitplamuur verbaast eveneens door zijn vulkracht, een minimale krimp en een voorbeeldig verwerkingsgemak, en ook de Roll Premium vult beter dan voorheen.

OOK VOOR HET VOEGEN VAN GIPSPLATEN

Alle Premium plamuren van Dalapro zijn 3A plamuren, die zeer geschikt zijn voor zowel het inbedden van papieren voegband, om de voeg te vullen, als om de volledige plaat te finishen. Met één plamuur kunt u dus gipskartonplaten voegen, wapenen en finishen.
Niet alleen de Dalapro Premium is een 3A plamuur, ook andere populaire Dalapro plamuren zoals Dalapro Medium en Dalapro Nova zijn 3A plamuren. Toch het vermelden waard, aangezien vele merken vooral 2A plamuren aanbieden.
Het toepassingsbereik van een 2A plamuur is echter veel beperkter dan dat van een 3A plamuur; die mogen immers enkel gebruikt worden om te finishen.
Ze hebben bovendien dikwijls een lagere kleefkracht en treksterkte en mogen dus zeker niet gebruikt worden om te voegen of om wapeningstape te verkleven!

NOG MÉÉR VOORDELEN VOOR DEZELFDE PRIJS

Naast meer vulkracht en minder krimp heeft de nieuwe Premium familie nog andere troeven. Zo zal de nieuwe Premium ook sneller drogen. Premium handplamuur bijvoorbeeld zal met de nieuwe formule ca. 25% sneller drogen. Daarenboven is er bij het schuren ook nog eens minder rondzwevend stof.
De nieuwe formule verwerkt nóg soepeler dan voorheen en biedt een uitstekende hechting op vele ondergronden en een mooi, fijn en helderwit eindresultaat.

Deze kant-en-klare handplamuur zorgt voor 
een magnetisch, schilderklaar oppervlakBINNENKORT NOG MÉÉR DALAPRO NIEUWIGHEDEN

Héél binnenkort is er ook de 3l-versie van de populaire binnen- en buitenplamuur Dalapro Façade.
Daarmee heeft Dalapro voor elke Dalapro handplamuur in 10 liter, ook een 3 literversie! Ook Dalapro® Magnetic komt eraan. Deze kant-en-klare handplamuur zorgt voor een magnetisch, schilderklaar oppervlak.

DALAPRO

DALAPRO

WATLINGTONSTRAAT 4
9000 GENT
+3292510261
-