naar top
Menu
Logo Print

EFWEX 2018 komt eraan!

14-16 maart 2018: Het aftellen naar de derde editie is begonnen
magazine

Op de nakende derde editie van EFWEX, de enige gespecialiseerde vakbeurs binnen de sector van houten vloeren en aanverwante producten, ontdekt u de meest actuele trends en producten aanbieden waarnaar echt vraag bestaat.

Zo tekent zich in de bouw- en interieursector een forse beweging uit richting natuurlijke materialen. Hout scoort uitmuntend, net als houtgerelateerde materialen of samenstellingen met hout. Maar houten vloeren brengen ook heel wat techniek met zich mee, en die verandert razendsnel. Alles op de voet volgen is haast onmogelijk. Net daarom is de tweejaarlijkse ontmoeting op EFWEX zo cruciaal en belangrijk. Fabrikanten, importeurs, verdelers en groothandels uit de parket-, laminaat-, vinyl-, kurkvloeren- en andere sectoren zetten er al hun nieuwigheden op een rijtje, terwijl demostanden en een ruimte voor architecten de trends en technieken dichter bij de bezoekers brengen. Het uitgelezen moment om bij te benen met de modernste technieken en technologie├źn dus.

EFWEX vindt plaats op 14, 15 en 16 maart in Flanders Expo, Gent. Toegang is gratis mits voorregistratie en ook de catering is opnieuw volledig gratis. Op 15 maart worden standhouders en bezoekers getrakteerd op een nocturne met dans en animatie.

EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION

EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION

+3293858040