naar top
Menu
Logo Print

EFWEX 2018 stelt creativiteit voorop

De enige Belgische vakbeurs in de branche van houten vloeren en ‘aanverwanten’
magazine

Onder de exposanten treffen we opnieuw fabrikanten, importeurs, verdelers en groothandels aan uit volgende sectoren: parket, laminaat, vinyl, LVT, kurkvloeren, bamboevloeren, chemie voor vloeren (lijmen, lakken, oliën, onderhoudsproducten…), houten gevelbekleding, houten terrasvloeren en professioneel werkgereedschap voor vloerenplaatsing en schrijnwerkerij en… alle actoren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn bij deze segmenten. Dat er grote internationale aandacht aan zowel exposanten- als bezoekerszijde zal zijn, staat vast.
De beurs vindt plaats in Flanders Expo (Gent, Belgïe) en wel op 14, 15 en 16 maart. Vandaag is 55% van de totale beursvloer ingenomen. De exposanten zijn niet de minste of geringste. Vooraanstaande, zelfs toonaangevende bonzen uit de chemische industrie en uiteraard uit de parketsector tekenen present. Standhouders en bezoekers krijgen op 15 maart alvast een nocturne gepresenteerd met dans en animatie.
De centrale bar wordt aangevuld met nog drie bijkomende bars in de hoeken. De catering blijft volstrekt gratis.
De beurs staat in het teken van één van de meest actuele trends in de interieurinrichting: 'Wedergeboorte van het Eclecticisme in de 21ste eeuw.'
Architectuur en interieurarchitectuur worden steeds sterker gedomineerd door de intense combinatie van verschillende stijlen.

EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION

EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION

MAALTEKOUTER 1
9051 GENT
+3293858040