naar top
Menu
Logo Print

Square, Cascade & Contour

De wanddecoratie op maat van elk interieur
magazine

Met deze drie ontwerpen is er eindelijk een complete productgroep vol toegankelijke sierlijsten op maat van elke stijl, afmeting, toepassing en budget. De designplinten zijn beschikbaar in drie maten: small, medium en big. Het is mogelijk om ze multifunctioneel in te zetten, bijvoorbeeld als plint, kroonlijst, deurlijst, of wandpaneel. Daarbovenop is het product ook heel flexibel. Door de Flex-technologie volgt de muurdecoratie elke ronding van de wand. Het is snel en makkelijk te installeren tegen een zeer betaalbare prijs. Elk Orac Decor®-profiel is waterbestendig, schokbestendig en voorzien van een overschilderbare primerlaag.

ORAC DECOR

ORAC DECOR

BIEKORFSTRAAT 32
8400 OOSTENDE
+3259803252
+3259802810
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Orac Decor® staat voor een complete collectie van trendsettende 3D-profielen en ornamenten gemaakt door en voor mensen met een passie voor schoonheid, architectuur en decoratie. Het assortiment strekt zich uit over vijf productgroepen: kroonlijsten, wandlijsten, plinten, indirecte verlichtingsprofielen en decoratieve elementen. De kwaliteitsproducten zijn gemakkelijk te installeren en bieden zowel decoratieve als functionele oplossingen. Ze geven elke ruimte een esthetische meerwaarde en vormen tegelijk een handige uitweg om er bijvoorbeeld elektriciteitskabels, ledverlichting of een gordijnrail achter te verbergen.

Met ORAC maakt u van elke ruimte iets unieks, helemaal in lijn met uw stijl en persoonlijkheid, zonder enige creatieve beperking.

Welkom in onze wereld!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten