naar top
Menu
Logo Print

TEMPO VLOERT CONCURRENTIE IN STIJL EN SNELHEID

IVC Group brengt collectie trendy luxevinylvloeren op rolChestnut Oak

Noble OakDe vernieuwde collectie Tempo van IVC Group doet zijn naam alle eer aan: een vlotte en snelle installatie dankzij het gebruiksgemak van vinyl op rol. Maar daar stoppen de ambities niet, want Tempo brengt de trendy en hyperrealistische designs van LVT naar de commerciële markt. Of hoe Belgische vloeren zich keer op keer blijven heruitvinden.

Noble OakBEST OF BOTH WORLDS

Tempo combineert het beste van twee werelden: alle gebruiksgemak van luxevinyl op rol met de stijlvolle look van LVT-planken. Ideaal voor commerciële toepassingen waarbij een snelle installatie (tot 30% sneller dan klassieke LVT) én een eigentijdse sfeer belangrijk zijn - denk aan woonzorgcentra, studentenverblijven of retail.
Tempo telt vier sfeervolle houtdessins (één den, drie eik) in 14 kleuren. De extra matte beschermlaag draagt bij tot de realistische look & feel.
Daarnaast zorgt de nieuwe structuurtechnologie voor de 'finishing touch': een scherpe V‑groef tussen de planken. Voor een nog overtuigender resultaat krijgt elke plank een accent door een aparte houtstructuur.

SNELLE EN WATERDICHTE PLAATSING

Noble OakDe vinylbanen van 2 én 4 meter - uniek! - worden in sneltempo geplaatst. Ondanks het uitzicht van een echte plankenvloer blijft het oppervlak wel degelijk 100% waterdicht. Wat erg onderhoudsvriendelijk én economisch is tegelijkertijd.
Andere troeven zijn het geluiddempende karakter, de resistentie tegen indrukken en de zwarte, stevige rug die is afgewerkt met een fijne structuur voor een perfecte verlijming en hechting met de ondervloer.

BELGISCHE TOPKWALITEIT

Tempo is een op en top Belgisch product. Vervaardigd in een - door met windmolens aangedreven - productie, waar enkel gebruik wordt gemaakt van ecovriendelijke, watergebaseerde inkten.

IVC

IVC

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
-