naar top
Menu
Logo Print

LEOLINE PRESENTEERT WOODLIKE EN WIZZART COLLECTIES

Residentieel vinyl met houtmotief en unieke patronen

Leoline van IVC Group lanceert de nieuwe collecties Woodlike en Wizzart. Met het nieuwe Woodlike zet Leoline de trend voor een nieuwe norm van vinylvloeren met het uitzicht van hout. De lat voor residentieel vinyl wordt flink hoger gelegd, want de producten ogen scherper en helderder dan ooit, en ook het (voelbare) reliëf werd geperfectioneerd dankzij de V-groeftechnologie. Het merk lanceert ook de nieuwe vloercollectie Wizzart, een kwaliteitsvol gamma van nieuwe formaten met moderne patronen en unieke texturen die elke ruimte een exclusieve uitstraling bezorgen.

WOODLIKE

Leoline, producent van residentieel vinyl op rol, komt op de proppen met zijn nieuwe Woodlike collectie. Zowel wat de look en de uitstraling als wat het gevoel betreft, leunt het vinyl nog een stapje dichter bij parket aan dan de vorige collecties.

Echte houtlook

Doordat Woodlike inspeelt op de huidige decoratietrends, hebben de vinylvloeren in dit gamma het uitzicht van echte houten planken. Al meer dan twintig jaar wordt er hard gewerkt om elke houtnuance en -subtiliteit in de vinylvloeren weer te geven, en zo aan de grote vraag van de klanten te beantwoorden.

V-groeftechnologie

Als gevolg van jarenlang vergelijkend onderzoek naar de precieze kleuren, contrasten, scherpheid en design van hout, ogen de producten in de nieuwe collectie scherper dan ooit. Het reliëf werd geperfectioneerd met de V-groeftechnologie. De innovatie maakt elke 20 cm een authentieke inkerving in de vloer, en bezorgt het vinyl de planklook van een parketvloer. Daarnaast wordt er ook met een nieuwe high-definition-inkt gewerkt, met haarscherpe motieven als gevolg.

Authentiek houtgevoel

Het reliëf van de vinylvloeren ziet er niet alleen als hout uit, de grond voelt ook aan alsof er echte houten planken liggen. De nieuwe en verbeterde houttextuur versterkt het design, waardoor datgene wat je ogen zien, ook effectief voelbaar is.

Matte bovenlaag

De handtekening van Leoline is de matte finishlaag die boven op het houtmotief is aangebracht. Een professionele pu-vernisser brengt Woodlike zo nog een stapje dichter bij het uitzicht van echt hout.

WIZZART

Leoline lanceert ook de nieuwe vloercollectie Wizzart. Het gamma omvat verschillende extra formaten met complexe patronen. Het zijn die unieke motieven en kleuren die aan elke ruimte een exclusieve look geven. De selectie van de patronen uit de collectie gaat heel wat verder dan de klassieke aangeboden planken en vormen. Wizzart omvat een speelse collectie met inspirerende zeshoeken, visgraten, pijlen, diamanten … Niets is te extravagant voor Wizzart. Roll it, live it, love it! Like magic.De collectie is te verkrijgen per enkele rol van twee, drie of vier meter breedte en op afsnijding. Het vinyl is daarnaast erg praktisch en heel snel te installeren. Informeer naar onze zomeractievoorwaarden!

IVC

IVC

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
-