naar top
Menu
Logo Print

ROLGORDIJN R_03 OPNIEUW ERVAREN

Het rolgordijn R_03 van MHZ wordt, ondersteund door een jarenlange ervaring en competentie in de eigen productontwikkeling, met de hand gemaakt. MHZ zal vertegenwoordigd zijn op Intirio (B-Gent) op stand B70 in hal 5.1.


ROLGORDIJN R_03

Het Rolgordijn R_03 is beschikbaar in verschillende bedieningsvarianten zoals de soft-, ketting-, elektrische en zwendelbediening. Deze zorgen in een ruimte voor een uniform totaalbeeldKenmerkend voor de R_03 rolgordijnen zijn de jarenlange ervaring en competentie in de productontwikkeling van MHZ Benelux. Voor R_03 werd in nauwe samenwerking het beste van het bedrijf gegeven. Bijna alle onderdelen en het daarvoor noodzakelijke gereedschap werden in het eigen technologische centrum ontwikkeld. Hierdoor is MHZ in de mogelijkheid om de R_03 voor 100 procent op maat te maken.


DESIGN EN KLEURVARIETEIT

Het duidelijke ontwerp loopt in elke bedieningsvariant van het rolgordijn R_03 door. Soft-, ketting-, elektrische of zwengelbediening - verschillende varianten in een ruimte zorgen voor een uniform totaalbeeld. De R_03 past zich bovendien in de zeven techniekkleuren verkeerswit, zuiver wit, zilver, grijs aluminium, antraciet, antracietgrijs en zwart perfect aan de persoonlijke inrichtingsstijl aan. Bovendien kan het rolgordijn met verwisselbare matte en hoogglanzende afdekkappen geïndividualiseerd worden.


KINDERVEILIGHEID

Door de gepatenteerde bedieningsketting van MHZ met afscheursysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderwerp kinderveiligheid. De bedieningsketting kan nu vrijhangend in de gewenste lengte bediend worden.

De R_03 rolgordijn doet zich dus kenmerken als volgt:

  • 100 procent handenarbeid;
  • Duidelijk design;
  • Veel kleurencombinaties;
  • Verwisselbare afdekkappen;
  • Soepel lopend en stil;
  • Vier bedieningsvarianten;
  • Kinderveilig door gepatenteerde bedieningsketting.

MHZ

MHZ

RUE DE STEINFORT 27
8366 HAGEN
+35231142124
+352312238
www.mhz.lu