naar top
Menu
Logo Print

Norton Cyclonic Multi-Air

De oplossing voor het gehele schuurproces
magazine

Het Cyclonic Multi-Air schuurassortiment bevat schijven, rollen en accessoires, speciaal ontwikkeld met Norton Cyclonic technologie en een zachte foam-drager voor de fijnere korrelgroftes. Dit ontwerp minimaliseert de schuurtijd, verhoogt de productiviteit en geeft de perfecte oppervlaktefinish voor het lakken van het oppervlak. De Norton Cyclonic schuurschijven verbeteren de productiviteit tot wel 32% ten opzichte van conventionele Multi-hole schuurschijven. Daarnaast zorgt het unieke patroon voor een aanzienlijke toename in de stofafzuiging, van maar liefst 25%! Dankzij de nieuwe laserpunchtechniek blijft de schuurschijf extreem vlak, wat resulteert in een groter contactoppervlak met de te schuren ondergrond, een uniformer schuurkraspatroon en dus een beter eindresultaat na aflak.

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten