naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe look voor Deltec Tape

Vernieuwde verpakkingen met frisse en heldere uitstraling
magazine

Het internationale succes en het uitgebreide productaanbod van Deltec Tape vragen om een vernieuwde, internationale uitstraling die recht doet aan kwaliteit. Tijd voor een nieuwe, professionele look dus, vond de tapefabrikant! Gericht op het gebruiksgemak voor de professional heeft Deltec Tape vernieuwde verpakkingen met een frisse en heldere uitstraling ontwikkeld. Met deze vernieuwde uitstraling is in één oogopslag duidelijk te zien voor welke toepassing het product geschikt is en wat de eigenschappen van de producten zijn. Snel het juiste product voor elke klus. Alleen het uiterlijk verandert; de kwaliteit blijft hoog en de service betrouwbaar, zoals u gewend bent!

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •