naar top
Menu
Logo Print

Graco DutyMax High Pressure GH

Airless spuitinstallatie voor viskeuze coatings
magazine

Deze extreem sterke mobiele airless spuitinstallatie is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij zeer hoog viskeuze coatings worden gebruikt, zoals het aanbrengen van brandvertragende coatings, dakcoatings, waterproofing, brandvertragende coatings of bij protective coatings. Met een beschikbare druk van 465 bar en een opbrengst tot wel 5.7 liter per minuut, kan dit soort materialen verspoten worden met een zeer eenvoudig te bedienen installatie. De DutyMax High Pressure is verkrijgbaar met een benzinemotor of met een elektrische motor. De installatie kan worden uitgerust met de nieuwe Graco Heavy-Duty Jetroller, ideaal voor het aanbrengen van diverse coatings op daken, vloeren of in ruimtes waar eventuele overspray of weersomstandigheden voor problemen kunnen zorgen. De gebruiker kan kiezen voor een 22.5 cm rol of een 45 cm rol oppervlak.

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten