naar top
Menu
Logo Print

Tips om valongevallen op de werkvloer te voorkomen

3M en Wiltec slaan de handen in elkaar met training valpreventie
magazine

Uit onderzoek blijkt dat 29% van alle arbeidsongevallen veroorzaakt wordt door valongevallen. Jaarlijks overlijden een twintigtal personen aan de gevolgen van een val van hoogte. Capital Safety en Wiltec willen het aantal valongevallen door ontoereikende vaardigheid enorm reduceren en verzorgen dit jaar daarom complete theorie- en praktijkcursussen ten behoeve van valpreventie. Valbeveiliging is namelijk niet altijd de oplossing. Meer dan de helft van de oorzaken van valongevallen blijkt te wijten aan een ontoereikende vaardigheid van de drager en van falende valbeveiliging of het ontbreken van controles. Dit terwijl de werkgever de volledige verantwoordelijkheid draagt voor de juiste training en begeleiding van de medewerkers. Een training voor tien deelnemers is mogelijk vanaf 750 euro en zal een halve dag in beslag nemen. Deelnemende groepen leren hoe ze gevaren en risico’s kunnen inventariseren, veilige werkgebieden kunnen identificeren en met welke veilige methoden ze kunnen werken. Succesvolle deelnemers ontvangen een persoonlijk certificaat vanuit 3M Capital Safety, met een geldigheidsduur van 3 jaar. Ook kunnen personen worden opgeleid voor het uitvoeren van de verplichte inspecties binnen een bedrijf en wordt er een training aangeboden aan personen die zelf trainingen willen geven. De cursussen vinden plaats op de splinternieuwe trainingslocatie in Zwijndrecht en kunnen vanaf april tot eind december worden gevolgd. Klik hier voor meer info.

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten