naar top
Menu
Logo Print

Oorkap Peltor van 3M

Nieuwe gehoorbescherming met radiofunctie
magazine

De nieuwe oorkap Peltor van 3M bevat een geïntegreerde DAB+ radio. Met twee knoppen aan de buitenzijde kunnen tot 10 DAB+-zenders en 5 FM-zenders opgeslagen worden. Met de twee AA-batterijen kan de gebruiker tot 23 uren genieten van radio. Bij de Sync Wireless van Honeywell kan men ook oproepen beantwoorden of informatie streamen vanaf een smartphone. De robuuste speaker filtert storende omgevingsgeluiden en zorgt voor een heldere communicatie. Deze gehoorbescherming heeft een ingebouwde accu voor meer dan 16 uur actief gebruik. De oorkap kan bovendien worden opgeladen via een USB-aansluiting. Beide beschikken over Bluetooth en over een 3,5 mm audiojack. De Peltor dempt tot 31 dB SNR, de Sync Wireless dempt tot 32 dB SNR.

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten