naar top
Menu
Logo Print

BTS12C-12 V / BTS18BL

magazine

De nieuwe draadloze gipsplaatschroevendraaiers van AEG Powertools worden gekenmerkt door hun prestaties, duurzaamheid en gebruiksduur. Daarenboven combineren de tools snelheid met een ergonomisch design, waardoor men langer kan werken.
Met de BTS12C-12 V schroevendraaier is het makkelijk schroeven op lastige plaatsen als plafonds, de BTS18BL heeft een koolborstelloze 18 V-motor met een maximale koppel van 5 Nm.
Beide machines zijn nauwkeurig te bedienen door het instelbare neusstuk. Daarnaast kunnen ze beide voorzien worden van een schroefhulpstuk voor een automatische schroefaanvoer van 25 tot 55 mm.
Technische gegevens:
- Gewicht: 1 kg
- Omvang (BTS12C/BTS18BL): 254/266 mm

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten