naar top
Menu
Logo Print

Showa 406

magazine

Deze nieuwe werkhandschoen is specifiek ontwikkeld voor de barre wintermaanden. De handschoen kent een specifieke samenstelling van materialen, waardoor de griphandschoen de voordelen van koudebestendigheid combineert met ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen. Zo voorkomt de Showa 406 klamme handen.
Een flexibele waterafstotende coating uit dual latex foam houdt water en vocht uit de handschoen terwijl damp en transpiratie wel kunnen ontsnappen. Zo blijven de handen droog en warm.
De handschoen biedt bescherming bij temperaturen lager dan -30 °C en beschikt over een thermisch isolerende voering. Daarnaast biedt de coating een hoge slijtvastheid, een goede grip en een hoog draagcomfort, ook bij langdurig gebruik.

WILTEC

WILTEC

INDUSTRIELAAN 24
5406 XC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten