naar top
Menu
Logo Print

''INVESTEREN IN GOEDE MATERIALEN ZORGT VOOR TIJDWINST!"

Deltec Tape breidt zijn range Washi Tapes nu nog verder uit

Iedere professionele schilder en stukadoor die gebruikmaakt van de beste kwaliteit Washi maskeertapes, weet dat een goede maskeertape niet alleen een beter eindresultaat geeft, maar ook voordeliger is. Door te investeren in goede materialen, wordt een besparing gerealiseerd op kostbare arbeidstijd. Het werken met inferieure materialen vraagt meer bewerkingstijd, wat een kostbaar geheel is.

MARKT ONDER DRUK

Zoals iedere schilder en stukadoor weet, staat de markt onder druk. De consument stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van afwerking en dit moet ook nog gerealiseerd worden in minder tijd. Daarbij komt nog eens kijken dat de concurrentie op prijs steeds meer aanwezig is. 
Deltec Tape is bekend met deze ontwikkeling binnen de markt en stemt zijn producten hier dan ook op af om de professionele schilder en stukadoor te kunnen ondersteunen. Deltec Tape gaat namelijk niet mee met de prijsdumpers, maar legt de focus op kwaliteit. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. De daadwerkelijke kosten worden niet gemaakt bij de aanschaf van materialen, maar bij de verwerking ervan. Iedere schilder en stukadoor is bekend met problemen als inscheuren, lijmresten, lak die onder de tape doorvloeit, en tape die voortijdig van de ondergrond loslaat.
Een kwalitatief hoogwaardige maskeertape voorkomt deze problemen en levert daarmee een tijdsbesparing op, wat van de maskeertape een stuk kwalitatief gereedschap maakt waarmee er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. Dat levert onderaan de streep een direct financieel voordeel op. Kortom: “Investeren in goede materialen geeft winst in tijd“, aldus Product Manager Lars van de Looij.

DE BASIS VOOR DE PROFESSIONAL

Deltec Tape is totaalleverancier op het gebied van tapes en legt de focus op het optimaal ondersteunen van de professionele schilder en stukadoor door het leveren van de hoogste kwaliteit tapes.
Lars van de Looij: “Kwaliteit is dé basis voor een professional. Daardoor kan er niet alleen sneller gewerkt worden, maar zorgt het ook voor een optimaal resultaat.“ Om er ook zeker van te zijn dat de tapes ook in uw situatie het beste eindresultaat geven, stelt Deltec Tape altijd een gratis monsterrol ter beschikking. “De test is namelijk het bewijs!“

INNOVEREN

Na een uitgebreid ontwikkelings- en testtraject lanceert Deltec Tape dé nieuwe maskeertape voor schilder en stukadoor: Deltec Maskeertape Washi Extreme. De Deltec Maskeertape Washi Extreme is voorzien van een vezelversterkte drager, gemaakt van Japans rijstpapier (washi). Het Japanse rijstpapier is flinterdun en extreem sterk, wat zorgt voor strakke lijnen, en scheurt niet bij het verwijderen. Daarbij is de tape voorzien van een speciale lijmlaag, wat ervoor zorgt dat de tape zowel hecht op ruwe als lichtvochtige ondergronden. Ideaal dus voor de professionele schilder én stukadoor!
Met deze nieuwe ontwikkeling loopt Deltec Tape voor in schilders- en stukadoorsland. De Deltec Maskeertape Washi Extreme is, naast de maskeertape Gold en Purple, de derde Washi maskeertape van Deltec Tape. Met deze drie maskeertapes heeft Deltec Tape het gehele spectrum compleet voor de professionele schilder en stukadoor.
Daarnaast zijn de tapes van Deltec Tape direct uit voorraad leverbaar, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verkrijgbaar bij de professionele groothandel.

DELTEC TAPE
Industrielaan 24
5406 XC Uden (Nederland)
Tel.: +31 (0)413/24.44.82
info@deltectape.be
www.deltectape.be

WILTEC

WILTEC

POSTBUS 116
5400 AC UDEN
+31413244444
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 

Delta Tape Maakt het verschil!

Delta Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Delta Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Delta Tape heeft sinds de introductie in januari 2010 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Delta Tape staat voor constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional.

 

Waarom Wiltec ?

Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Wat dat betreft is er nooit iets veranderd. Hoogwaardige producten, een deskundig advies en service op maat. Op Wiltec kun je bouwen!

De klant staat voorop!

Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.

Heldere resultaten

Wiltec handelt doelgericht, nuchter en snel. Alles draait om heldere resultaten. We begonnen in 1971 als toonaangevende toeleverancier voor de spuitindustrie, maar zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier met een zeer breed productenpakket. Hoewel al onze divisies hun eigen specialisme en focus hebben, staat altijd en overal de klant centraal!

  •   
  •   
  •   
  •