naar top
Menu
Logo Print

ALLES IN HUIS VOOR KWALITEITSVOL NATLAKKEN

Wereldtoppers bij Vip Tools voor natlakkenVip Tools is sinds vele jaren invoerder van SATA en Valspray verfspuitapparatuur voor de Belgische en Luxemburgse markt. Dankzij die twee topmerken beschikt de topverdeler over het ideale assortiment voor het natlakken van allerhande voorwerpen en oppervlakten.

WERELDTOP

Beide fabrikanten staan bekend voor hun producten van hoge kwaliteit. Zo is Valspray een fabrikant van o.a. 'Made In Italy' pneumatische membraanpompen, zuigerpompen alsook elektrische airless pompen.
De spuitpistolen en het bekersysteem van SATA behoren dan weer tot de absolute wereldtop op het gebied van natlakken.

Wereldtoppers bij Vip Tools voor natlakkenExpertise maakt van combinatie topapparatuur

Doordat Vip Tools beide fabrikanten verdeelt, kan het zijn eigen doorgedreven expertise toepassen om de apparatuur perfect op elkaar af te stemmen volgens de noden en wensen van de klant.

Wereldtoppers bij Vip Tools voor natlakkenDE KLANT TEVREDEN

Vip Tools werkt elke dag hard aan het bewerkstelligen van zijn streefdoelen en troeven. Zo is Vip Tools fysiek aanwezig op de markt met een enthousiast team van technisch-commerciële medewerkers. Daarnaast biedt Vip Tools kwaliteitsoplossingen én service na verkoop. Bovendien wil het zijn opgebouwde kennis doorgeven aan zijn klanten, om te allen tijde de klant te helpen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.
Op die manier blijft Vip Tools zich met succes onderscheiden ten opzichte van de concurrentie alsook het hele onlinegebeuren. De grote tevredenheid en het vertrouwen van de klanten en partners zijn het beste bewijs van dat succes!

VIP TOOLS

VIP TOOLS

NEERLANDWEG 11
2610 WILRIJK (ANTWERPEN)
+3238445252
+3238446535