naar top
Menu
Logo Print

VIP TOOLS, UW PARTNER VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELING

VIP TOOLS, UW PARTNER VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELINGBij Vip Tools hebt u immers het voordeel dat u er voor elk aspect inzake oppervlaktebehandeling terechtkunt. Of het nu gaat om schuren, stralen, lakken of polieren, Vip Tools heeft altijd de geschikte oplossing in huis om u verder op weg te helpen.

Van stralen en schuren tot lakken, spuiten en polieren, bij Vip Tools hebt u een expert voor het volledige proces van oppervlaktebehandeling

OPLOSSINGEN OP MAAT

Op het gebied van oppervlaktebehandeling kan u voor het hele proces terecht bij Vip Tools!

VIP TOOLS, UW PARTNER VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELINGStralen

De straaltoestellen van Vip Tools zijn beschikbaar met een mobiele compressor, die in alle comfort in een bestelwagen past. 
Het toestel kan makkelijk ingesteld worden in functie van het straaloppervlak, aan de hand van het type en de grootte van de korrels (glas of zand), de druk van de compressor, de diameter van de nozzle op het straalpistool of de manier van stralen (recht op het doel of vanuit een hoek).

Schuren

VIP TOOLS, UW PARTNER VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELINGVip Tools heeft tevens een volledig gamma schuurmachines, gaande van vlak- en deltaschuurmachines tot rotatieve toestellen. Daarnaast vindt u er alle nodige accessoires als pads, filters en stofafzuiging.

Polieren

Vip Tools heeft een grote expertise inzake polieren, met verschillende machines, pads en gels voor een spectaculaire hoogglans.

Spuitapparatuur

VIP TOOLS, UW PARTNER VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELINGVip Tools blijft ook onverminderd specialist inzake spuitapparatuur, met een immens aanbod, geschikt voor elk type opdracht.

VIP TOOLS, DICHT BIJ U

Vip Tools wil meer zijn dan zomaar een leverancier voor al uw materiaal. Zo staat het bedrijf voor het menselijke contact met zijn klanten, met experts die constant op de baan zijn voor een maximale bereikbaarheid. Zij beschikken over een grote expertise inzake het aanbod van Vip Tools en komen graag tot bij u om u de oplossing voor uw problemen te bieden.

VIP TOOLS

VIP TOOLS

NEERLANDWEG 11
2610 WILRIJK (ANTWERPEN)
+3238445252
+3238446535