naar top
Menu
Logo Print

UW RALSTON ADVIES APP

Zelf makkelijk professioneel verfadvies uitbrengen via uw smartphone

file://fileserver/red/MVDbe/MVDbe1705/R00/170829DEV0023.jpgRalston introduceert een unieke app waarmee de schilder zijn eigen professionele verftechnische adviezen voor particuliere opdrachtgevers kan samenstellen. De app is ontwikkeld door Ralston Colour & Coatings en is gekoppeld aan een grote database van te schilderen onderdelen en ondergronden, binnen- en buitenverven en bijbehorende werkwijzen.

Met de Ralston Advies app maak je ter plekke een compleet verfadvies gebaseerd op dezelfde methodiek en data die de verffabrikant hanteert bij het opstellen van uitgebreide verftechnische adviezen. De input voor de applicatie is de afgelopen decennia verzameld door de eigen verftechnische adviseurs en input van schilders.

ADVIES MET EIGEN NAAM EN LOGO

Je kunt met de Ralston verfadviesapp een werk opnemen en ter plekke verwerken tot een verftechnisch advies ter onderbouwing van een prijsopgave. Via een eenvoudige vraag- en antwoordstructuur worden alle bouwdelen ingevoerd met een foto via de smartphone, en op basis van de gekozen afwerking en kleur voorzien van een beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Als alle onderdelen zijn ingevoerd, worden de beschrijvingen samengevoegd tot een overzichtelijk verftechnisch advies, met foto's. Desgewenst kun je meteen ook de prijs voor het werk toevoegen. Het advies wordt gepersonaliseerd met jouw bedrijfsnaam en logo en is klaar om te printen of te mailen naar de opdrachtgever.PROFESSIONELE KNOWHOW EN PROFILERING

Met deze app willen we de zelfstandige schilder en kleinere afwerkingsbedrijven laten delen in de professionele knowhow. Met behulp van de applicatie kan de gebruiker zich profileren als de professional die hij is, en kan hij de particuliere opdrachtgever op een heldere wijze inzicht geven in de uit te voeren werkzaamheden. De Ralston advies- app is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play, of kijk op www.ralstoncolour.com voor meer informatie!

ONMISBAAR BIJ ELK WERK

Haal meer succes uit jouw offertes met de Ralston verfadviesapp. Download de app!

Voordelen:

  • zelf een compleet en professioneel verftechnisch advies uitbrengen;
  • makkelijk en snel via smartphone te gebruiken;
  • breng projecten in kaart;
  • voeg foto's toe;
  • print of email het advies onmiddellijk;
  • altijd bij de hand;
  • topadvies in een eigen uitstraling.

OVER RALSTON

Ralston is het exportmerk en onderdeel van de Koninklijke Van Wijhe Verf, bekend van het grootste onafhankelijke verfmerk in Nederland, Wijzonol.
Kijk voor meer informatie en dealers op www.ralstoncolour.com.

Contactpersonen België
Bruno Lamsens: blamsens@ralstoncolour.com
Sven Lenaerts: slenaerts@ralstoncolour.com
Daisy Seghers: dseghers@ralstoncolour.com

RALSTON COLOUR & COATINGS

RALSTON COLOUR & COATINGS

RUSSENWEG 2
8041 AL ZWOLLE
+31384291100
\N