naar top
Menu
Logo Print

Vector Infinity

magazine

Dit nieuwe airless spuitpistool is ideaal voor het coaten van zeer grote oppervlakken, bijvoorbeeld bij hoge gebouwen of ondergrondse parkeergarages. Het pistool heeft een innovatief ergonomisch ontwerp om moeiteloos en veilig te kunnen werken, ook bij intensief gebruik. Met een maximale spuitdruk van 345 bar kan de Vector Infinity een groot aantal verschillende materialen verwerken. In vergelijking met gelijksoortige spuitpistolen is bij de Vector Infinity 60 procent minder inspanning nodig om de trekker ingedrukt te houden. Daarnaast is de trekkracht voor de trekker met 30 procent verlaagd. Nu kan ook langdurig werk moeiteloos en met een lage belasting worden uitgevoerd. Zo ondervindt de gebruiker minder belasting en worden werknemers beschermd.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.