naar top
Menu
Logo Print

Rupes BigFoot met 9 m kabel

magazine

De Rupes serie 230 volt BigFoot polijstmachines is nu standaard voorzien van een 9 meter kabel. Voorheen werden de meeste machines met een snoer van 4,5 meter uitgerust, maar veel gebruikers vonden dat in de praktijk niet voldoende. Om geen concessies te doen aan kracht en gewicht is goed geluisterd naar de grote groep BigFoot gebruikers, waaronder detailers en autoschadebedrijven, en is er besloten om zonder meerprijs een langere kabel te monteren. Dat betekent flexibeler werken, minder onnodig heen en weer lopen en geen gedoe met verlengsnoeren.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.