naar top
Menu
Logo Print

Rupes XC-1 Marine Compound

Eenvoudig verwijderen van schuursporen & polijsten
magazine

De nieuwe XC-1 Marine is een high performance compound en herstelt de glans van het oppervlak van gelcoatings, lak en composietmaterialen met zware slijtsporen of oxidatie. Het is een one-step product, dat kan worden gebruikt voor het eenvoudig verwijderen van P1500 of nóg fijnere schuursporen en tevens voor het polijsten. De XC-1 Marine kan ook worden gebruikt om een nieuw oppervlak op te poetsen voor extra glans. De XC-1 Marine geeft een mooi resultaat bij zowel lichte als donkere kleuren en is specifiek ontwikkeld voor de Rupes Random Orbital polishers uit de LHR-serie en de gear-driven LK900.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.