naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe conische combislangen

magazine

Rupes heeft een nieuwe antistatische conische combislang op de markt gebracht voor elektrische en pneumatische schuurmachines. Deze flexibele slangenset is verkrijgbaar in verschillende modellen, met verschillende diameters voor de ingang (25 of 29 mm) en de uitgang (29 of 38 mm) en in twee lengtes: 5 en 8 meter. Het geheel bestaat uit twee slangen: een externe, kleinere voor persluchtslangen of elektrische snoeren, en een grotere voor de stofafzuiging. Door de grotere interne diameter, omdat er geen persluchtleiding of kabel aan de binnenzijde van de zuigslang loopt, nemen de doorstroming en de zuigkracht toe. Door de grotere geleidingscapaciteit van het materiaal kan de slang de elektrostatische lading die tijdens het schuren ontstaat, veel efficiƫnter afvoeren, ideaal voor potentieel explosieve situaties.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.