naar top
Menu
Logo Print

Skorpio E

magazine

De nieuwe Skorpio E van Rupes maakt gebruik van de koolborstelloze motortechnologie. Dat zorgt voor een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid én voor heel wat minder nood aan onderhoud. De compacte excentrische schuurmachine is stil en ergonomisch, mede dankzij een laag trillingsniveau. Doordat de wendbaarheid en balans geoptimaliseerd zijn, kun je overigens nauwkeuriger werken.
De Skorpio E is compatibel met stofafzuiging en is beschikt over zes progressief bedienbare werksnelheden. De schuurmachine is verkrijgbaar met een schuurcirkel van 3 of 6 mm.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.