naar top
Menu
Logo Print

GEVELPLEISTER KIEZEN: TOUPRET BRENGT JUISTE OPLOSSINGEN

Compleet assortiment pleisters bewijst know-how van Toupret

Reeds van bij het begin van de lente zijn de gevelwerken in volle gang. De uitdagingen bij renovatie maar ook bij nieuwbouwprojecten zijn veelvuldig aanwezig. Met een sterke ervaring van meer dan 80 jaar in de productie van pleisters ter voorbereiding van muren brengt Toupret ons zijn expertise in de juiste pleisterkeuze bij gevelrenovatie.

toupretDIAGNOSE ONDERGROND

Op de allereerste plaats is een juiste diagnose van de ondergrond uiterst belangrijk alvorens te plamuren of te schilderen. Alleen zo kan men optimale resultaten en een lange levensduur van de werken bekomen. Dit laat ons toe om:

  • De aard en de staat van de ondergrond te controleren en na te gaan of deze voldoet aan de minimale kwaliteitseisen.
  • De nodige stappen te bepalen om een gezonde, harde, hechtende, droge en propere ondergrond te bekomen.

DE JUISTE PLAMUURKEUZE

De buitenpleisters van Toupret zijn vooral bestemd voor de renovatie van gevels. Deze pasta- of poederpleisters worden aangebracht alvorens af te werken met een verfsysteem of een bekleding om zo de gevels te beschermen tegen de gangbare agressie van water, weer, chemische of biologische elementen ...

De pleisters van Toupret werden ontworpen om de gevelvoorbereidingen op nieuwe of oude, droge of vochtige ondergronden aan te brengen en wel voor volgende toepassingen:

  • Vullen: vullen van gaten of beschadigingen in het oppervlak.
  • Galgaten: uitvullen van galgaatjes in beton.
  • Uitvlakken: oppervlak opnieuw vlak zetten.
  • Herstellen: een niet-structurele handeling om de geometrische aspecten van de ondergrond terug te geven.
  • Strak zetten: een niet-structurele bepleistering van volledige vlakken om fouten en oneffenheden weg te werken.

TOUPRET VERVOLLEDIGT ASSORTIMENT MET EGALISS® FACADE POEDER

toupretNa de succesvolle lancering van Egaliss® Facade-pasta, vorig jaar, brengt Toupret Egaliss® Facade-poeder, een polyvalente uitvlakpleister. Deze werd speciaal ontworpen om (manueel of met een wormpomp) grotere oppervlakken uit te vlakken en/of strak te zetten, dit dankzij zijn uiterste groot aanbrengcomfort.

Egaliss® Facade-poeder kent een uitzonderlijke hechting op alle nieuwe of te renoveren ondergronden. Zeer dekkend en met een specifiek verwerkingscomfort te danken aan de verwerkingstijd die gaat tot 6 uur, kan hij toch al na 15 minuten nagemest worden. Deze pleister laat eveneens toe om plaatselijk uit te vullen tot 4 cm en volvlak uit te vlakken tot 5 mm. Zijn mooie witte kleur is eveneens een sterke troef.

TOUPRET DICHTERBIJ DE NODEN VAN DE EINDGEBRUIKER

De Groep Toupret geniet reeds meer dan 80 jaar een sterke reputatie bij de vakman, te danken aan haar expertise en de kwaliteit van haar producten. Deze familiale onderneming kent sinds 1938 een permanente ontwikkeling en mag zich marktleider noemen in de renovatie alvorens te schilderen. Vandaag is het doel van Toupret om haar knowhow ten dienste te stellen van haar partners, verdelers en eindgebruikers door haar politiek van innovatie voort te zetten op de markt van renovatie binnenshuis én buitenshuis.

TOUPRET BENELUX REEDS 10 JAAR!

Om dichter bij haar klanten en eindgebruikers te staan werd 10 jaar geleden het filiaal Toupret Benelux opgericht. Sindsdien kent zij een constante sterke groei. Om de toepassingen en voordelen van Egaliss® Facade in de verf te zetten, zullen professionele ontmoetingen georganiseerd worden bij haar verdelers. Egaliss® Facade, een bondgenoot voor je gevelwerken die je écht moet toegepast hebben!

Aarzel niet om Toupret te contacteren om raad voor een project, een voorstelling van het assortiment of gedetailleerd advies te bekomen. Toupret staat steeds voor jou en je eindgebruikers ter beschikking!

toupret

TOUPRET PRO

TOUPRET PRO

DREEF 7A
1740 TERNAT
+3222233902
+3222233903