naar top
Menu
Logo Print

Mathys eert zijn gevelverven

Mathys viert verjaardagen Paracem en Murfill
magazine

Mathys lanceert de website www.mijngevel.be. Daarmee zet het haar twee gevelverven Murfill en Paracem in de bloemetjes. Op de website kan men meedoen aan een originele wedstrijd: bezoekers mogen zelf een nieuwe slogan voor de nieuwe campagne rond Mathys gevelverf bedenken. Wie de mooiste spreuk voor de 'muurtegel' vindt, wint een etentje voor twee in een sterrenrestaurant.

Paracem kwam in 1960 op de markt, Murfill volgde in 1975. Doorheen de jaren werd de verf verfijnd en verder ontwikkeld. Beide gevelverven bestaan nog steeds en zijn zelfs populairder dan ooit: Paracem staat steevast in de top-5 van de hele productie bij Mathys. Peggy Goossens, Marketing Manager Decorative: “Vandaag kan je met gevelverf niet alleen een prachtig kleureffect geven, je zorgt ook voor een jarenlange bescherming van de gevel.”

Mathys merkt ook een duidelijke trend: meer en meer mensen gaan zelf aan de slag. “Het klopt dat de groothandels zich meer dan vroeger naar de particuliere gebruiker richt, met mooie showrooms en goed advies. Op zich is dat geen probleem. Al zullen wij nog altijd de vakman aanraden omdat zij perfect weten hoe ze de ondergrond moeten inschatten (bijvoorbeeld invliezen of niet) en hoe ze onze producten moeten gebruiken.”

MATHYS

MATHYS

+3213460200
-