naar top
Menu
Logo Print

Histolith

Productlijn voor het onderhoud van beschermde gebouwen
magazine

Histolith is een volledige lijn producten om muren, gevels, houtwerk en andere materialen in topconditie te houden. Deze Histolith-lijn groepeert verschillende silicaatproducten speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van beschermde gebouwen (muren, gevels,….). De verf is bijzonder weerbestendig en heeft een zeer goede duurzaamheid. Het geheim zit in het gebruik van heel specifieke mineralen. Door mineralen als vulstof en anorganische minerale kleurpigmenten te combineren met kaliwaterglas krijg je een materialencombinatie van topkwaliteit.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.