naar top
Menu
Logo Print

Premium PU Prestige

Caparol lanceert nieuwe binnenmuurverf van topkwaliteit
magazine

De Premium PU Prestige binnenmuurverf werkt licht isolerend, heeft een extra matte uitstraling en is aanzetvrij te verwerken. Deze verf is PU gemodificeerd en heeft een goede vloei. Het product is opnieuw een innovatie van de eigen research & developmentafdeling van Caparol. De premium PU Prestige is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en bovendien aankleurbaar naar alle kleuren van het 3D ColorExpress systeem. Ontbreekt er ondanks dat ruim aanbod toch een kleurrecept, kunnen onze kleurenspecialisten dat à la minute ontwikkelen. Premium PU Prestige maakt deel uit van het Premium gamma van Caparol. In dit gamma zit nu al Premium Primer, premium Mat, Premium Ultra, PremiumClean en PremiumColor. Voor elke toepassing is een specifiek product.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.