naar top
Menu
Logo Print

Clean Climate

magazine

Dit assortiment aan binnenmuurverven heeft bijzondere aandacht voor het milieu en voor een beter binnenklimaat. CapaSan breekt met behulp van licht mogelijke vervuilende en organische stoffen versneld af. Daardoor heeft vuil minder vat op de verf en verdwijnen vieze luchtjes veel sneller. Sensitiv en Sylitol Bio Interior zijn volledig vrij van alle mogelijke substanties waar mensen allergisch op zouden kunnen reageren. Voor gevoelige ruimten zoals slaap-, woon-, kinder- en hotelkamers werd Caparol ElectroShield ontwikkeld. Deze zwarte grondlaag verminderd straling (lage frequentie) in kabels, installaties, apparaten etc. en elektromagnetische velden (hoge frequentie) van zenders, mobiele telefoons etc. IndekoGeo is een binnenmuurverf met een 100% biobased bindmiddel.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.