naar top
Menu
Logo Print

CapaTex Fix ThiX

magazine

Bij het aanbrengen van transparante voorstrijkmiddelen met de rol is spatten vaak onvermijdelijk. Niet zo met de CapaTex Fix ThiX. Door de unieke samenstelling blijft het materiaal beter tussen de vezels van de rol zitten. Bij contact met de ondergrond hecht CapaTex Fix ThiX zich er meteen aan vast en loopt die niet langs de wand naar beneden. Zo kunt u het voorstrijkmiddel ook met de rol efficiƫnt aanbrengen.
CapaTex Fix ThiX kan op verschillende ondergronden aangebracht worden, zowel binnen als buiten.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.