naar top
Menu
Logo Print

IndekoGeo

magazine

Met IndekoGeo wordt de eerste binnenmuurverf geïntroduceerd met een 100% biobased bindmiddel – en dus zonder aardolie. Dat zorgt voor een minimale uitstoot; bovendien bevat ze geen oplos- en conserveringsmiddelen. De verf werd geproduceerd met enkel duurzame, herwinbare grondstoffen. Elke emmer van 12,5 l betekent zo een besparing van 3 l aardolie ten opzichte van een traditionele muurverf van eenzelfde volume.
IndekoGeo laat zich prima verwerken en zorgt voor een goede dekking voor matte, streeploze muren en plafonds, met daarenboven een schrobvast oppervlak.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.