naar top
Menu
Logo Print

Opening Caparol Studio

Showroom, opleidings- en inspiratiecentrum
magazine

DAW Belgium, het bedrijf dat Caparol in ons land vertegenwoordigt, pakt uit met de opening van een unieke showroom op zijn bestaande locatie langs de Mijnwerkerslaan in Heusden-Zolder. Alle groothandels en professionele schilders die met Caparol werken, of daartoe interesse vertonen, kunnen voortaan op aanvraag of op uitnodiging terecht in de zogenaamde 'Caparol Studio'. Deze is opgebouwd rond drie centrale begrippen. 'Learn' slaat op het feit dat de showroom een schat aan productinformatie bevat, waarin de specialisten van Caparol u met plezier wegwijs zullen maken. 'Experience' legt de focus dan weer op de demonstratieruimte waar u onder begeleiding van specialisten de Caparol producten naar hartenlust kunt uitproberen. 'Inspire' gaat tot slot over de vele monsters en realisatiefoto's die u in de showroom kunt aantreffen. Heeft u interesse om de Caparol Studio te bezoeken, neem dan gerust contact op met DAW Belgium of met uw groothandelaar.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.