naar top
Menu
Logo Print

Light TO GO

magazine

Het bewerken van gevels wordt nu nog lichter, ergonomischer, sneller en rendabeler door het vernieuwde Capatect productenassortiment. Light TO GO bestaat uit vier vernieuwde gebruiksklare producten. Ze zijn een stuk lichter, waardoor je nu al voldoende hebt met een emmer van 20 kg in plaats van 25 kg.
Daarnaast kunnen de producten 20% sneller verwerkt worden. Concreet kan men 20 min. winnen bij een werkoppervlakte van 50 m². Door het lagere materiaalverbruik in vergelijking met andere standaardproducten zijn ze tevens 30% productiever.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.