naar top
Menu
Logo Print

Vernieuwde Indeko-plus

magazine

Indeko-plus is sinds kort volledig conserveringsvrij. Overgevoeligheid bij bepaalde stoffen is met de vernieuwde muurverf niet langer een probleem.
Ook op andere punten is de muurverf verbeterd. Zo is Indeko-plus nog soepeler te verwerken en makkelijker bij te werken. Een langere open tijd geeft de gebruiker ook de gelegenheid om meer dan ooit een strak en streeploos resultaat af te leveren.
De dekking is nog steeds gegarandeerd (klasse 1), en Indeko-plus behoort nog steeds tot de meest schrobvaste muurverven in het aanbod.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.