naar top
Menu
Logo Print

Sigma kiest Kleur van het Jaar

Subtiel paarsgrijs als trendkleur voor 2017
magazine

Sigma Coatings heeft zijn kleur van het jaar 2017 gekozen. NCS-kleur S 3020-R70B, of in minder technische termen: Violet Verbena, waat staat voor paarsgrijs met een vleugje blauw. Met deze 'kameleonkleur' wil Sigma Coatings meer inspiratie bieden: speels en elegant maar ook rustig en mysterieus.
De kleur van het jaar wordt gekozen door een panel van zo'n 20 kleurexperts, die de laatste trends in tal van sectoren bespreken. Het resultaat is een breedgedragen expertise waarmee PPG de toon kan zetten in diverse industrieën. Voor 2017 viel de keuze dus op Violet Verbena. De veelzijdige kleur is door Sigma Coatings doorvertaald naar de trendkleur voor de Europese markt. Zo komt het tegemoet aan de particuliere markt (speels in bv. een kinderkamer) maar ook aan de projectmarkt (rustgevend in bv. ziekenhuizen). De trendkleur volgt ook onze evolutie in lifestyle: “De consument schuift op van een Boheemse levensstijl naar nieuwe ervaringen opdoen en meer bewust leven, met ruimte voor mystiek en spiritualiteit en een fascinatie voor het universum”, zo weet Fabienne Bruyninckx, kleurdeskundige bij Sigma.
“Zo voelen consumenten zich vandaag aangetrokken tot ‘galactische’ donkere kleuren – diep paars, blauw en grijs vloeien knap in elkaar over en creëren een intrigerende futuristische vibe.”

SIGMA COATINGS

SIGMA COATINGS

HAACHTSESTEENWEG 1465
1130 HAREN
+3211278701
+3211278700
www.sigma.be